De leerlingenraad organiseert allerlei leuke activiteiten het hele jaar door. Zoals Paarse Vrijdag en de rozenactie bij Valentijnsdag.

Rozenactie!

14 februari is het dan zover, Valentijnsdag!! Wij van de leerlingenraad organiseren elk jaar de rozenactie! Wil jij je vriend, vriendin, zus, broer of je docent in het zonnetje zetten op de dag van de liefde en vriendschap? Koop dan voor deze bijzondere persoon een roos en schrijf er een mooi tekstje bij!! Dit kan in aula tijdens de pauzes. Wij brengen op Valentijnsdag de rozen rond, en verassen namens jullie deze speciale personen. Koop een prachtige roos bij de enige echte DNL voor jouw allerliefste valentijn!♥

Sint-viering van de leerlingenraad!

Op 5 december is het Pakjesavond en deze super leuke dag zal natuurlijk ook niet door ons vergeten worden! Misschien komt de Sint niet langs de klassen, maar de leerlingenraad rijdt dan niet stilletjes jullie lokaaltje voorbij! Elk jaar gaat de leerlingenraad op 5 december langs de klassen en verrast de leerlingen met wat strooigoed en gezelligheid! En vergeet niet wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is de roe!

Paarse Vrijdag!

Paarse Vrijdag, dit is de dag om je solidariteit voor homoseksuelen, biseksuelen, lesbiennes, transgenders en interseks personen te tonen! Doe dit door Paars te dragen op deze bijzondere dag. Wees jezelf! En steun anderen! Wij van de leerlingenraad willen deze dag extra speciaal maken door de school mooi aan te kleden in de kleuren van de regenboog, en een super leuke informatietafel op te zetten! Hier kunnen we gezellig praten en kun je informatieve teksten ophalen over dit super belangrijke onderwerp. Dus kom gezellig langs bij de onze informatietafel in de aula tijdens de pauzes!

Wil je meer weten over Paarse Vrijdag? Of wil je meer leren over hoe je solidariteit kunt tonen? Bezoek dan deze websites!

https://www.seksuelevorming.nl/onderwijssoort/voortgezet-speciaal-onderwijs/signalering/seksuele-en-genderidentiteitsontwikkeling