Wie zijn wij?

Wij zijn de leerlingenraad van het Fons Vitae Lyceum! Wij organiseren allerlei leuke activiteiten om de school nog leuker te maken voor de leerlingen.

Daarnaast vertegenwoordigen wij alle leerlingen, om zo ieders stem mee te laten te tellen. Op deze manier wordt het voor iedereen nog leuker op het Fons.

Commissies

Als leerlingenraad zijn wij constant bezig het voor de leerlingen leuker maken van het gaan naar school, daarom hebben we een aantal commissies met een specifieke taak of doel om zo het Fons beetje bij beetje steeds leuker te maken.

Momenteel zijn wij druk bezig met deze website, het updaten van het leerlingenstatuut om jouw rechten en plichten duidelijk vast te leggen, maken wij een enquête om jullie beter te kunnen vertegenwoordigen en zijn wij bezig met onze insta (volg ons! @leerlingenraad Fons Vitae) die jullie op de hoogte houdt van alle belangrijke zaken op school.

Toekomstplannen

Wij van de leerlingenraad zijn bezig met het bedenken van leuke plannen voor de toekomst. Zoals het oprichten van een GSA (Gender & Sexuality Alliance). Mocht jij een idee hebben, laat het ons dan via deze site weten!

Leden

De leerlingenraad bestaat momenteel uit 19 leden, maar nieuwe leden zijn uiteraard altijd welkom! Onze voorzitter is Sara Erol (5V) en Fien de Vries is de begeleider van de leerlingenraad.